Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Kamerák

Hirdetés

LEADER

Hirdetés

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szelektív hulladék

Hirdetés

Látogatók

Ma52
Tegnap121
A héten864
A hónapban5139
Összesen712944

Currently are 250 guests online


VCNT - Visitorcounter

Banner Slider

ÉAOP-3.1.4/A-11-2012

Hirdetés
Címlap Hírek Archívum

,,Polgári 3-as foci"


Öt év után a Polgár csapata végre a dobogóra állhatott a település újbóli várossá nyilvánításának 20. évfordulója alkalmából megrendezett VI. Jubileumi „Polgári 3-as foci” villámtornán. A jeles dátumra tekintettel a szervezők az idén meghívásos alapon Hajdú-Bihar megye településeinek, valamint a város két testvérvárosának focicsapatait invitálták a játékra.


Képgaléria

Szakítva a korábbi gyakorlattal a díjazás is megváltozott, míg a korábbi években az első helyezett vitte el az 1 millió forintos fődíjat, addig idén az első négy helyezett megosztva részesült a pénzjutalomban. Polgár város két testvértelepülése (Nagykároly és Tiszaújváros) mellett, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hajdúdorog, Hajdúsámson, Hajdúhadház, Téglás, Józsa, Görbeháza, Létavértes, Nagyhegyes, Újszentmargita, Debrecen, Sárrétudvari, Derecske és Berettyóújfalu és csapatai vettek részt a tornán. Tekintettel a 18 csapatra, az első mérkőzések szombaton reggel fél kilenckor kezdődtek a Polgári Strandfürdő műfüves, homokos és aszfaltos pályáin. A rendkívüli időjárás legfeljebb a fürdőzőknek kedvezett, a rendezvény szervezői, a segítők nehezen viselték a meleget, ám a hőség legfőképp a pályákon küzdő csapatok erejét, kitartását tette próbára.  A délben kezdődő ünnepélyes megnyitón Tóth József Polgár Város polgármestere, Dr. Tiba István országgyűlési képviselő, a Polgári Takarékszövetkezet (a rendezvény kiemelt támogatója) elnöke, Béke Lászlóné Bráz György Tiszaújváros polgármestere, valamint Nagykároly tanácsnoka, Leitner Róbert köszöntötte a résztvevőket. Ahogy az a színpadon, a megnyitót követő sajtótájékoztatón is elhangzott; a jubileumi Polgári 3-as foci rendezvény nyitottabbá tette a város Hajdú-Bihar megye települései előtt, hiszen meghívásos torna keretében vendégségbe hívta Polgárra a megye labdarúgó csapatait. Tóth József polgármester elmondta: érzékelve a települési csapatokat elkísérő 13 polgármester egyetértését, s látva a jelenlévő csapatok lelkesedését, – az elkövetkezendő évben is hasonló koncepcióval rendezik majd meg az eseményt, illetve már most felhívta polgármester kollégái figyelmét; jegyezzék be a naptárba 2014. július 26-27-ét, a hetedik Polgári 3-as foci dátumát. Míg a csapatok a középdöntőbe jutásért küzdöttek, addig a fürdőzők a medencében és szárazföldön Zumba valamint Kangoo bemutatókból vehették ki részüket, a focipalántákat játékos vízi-foci pálya várta, a Polgári Járó-beteg Szakellátó Központ egészségsátra pedig szűrésekkel, életmód tanácsadásokkal és finom koktélokkal várta a fürdőzőket.
A nyolc helyet kínáló középdöntőbe végül: Hajdúsámson, Berettyóújfalu, Hajdúdorog, Derecske, Sárrétudvari, Debrecen (FC-Corro), Hajdúnánás és Polgár csapata jutott be. Másnap vasárnap délelőtt 9 órakor hangzott fel először a központi sípszó. Az időjárás ezúttal még kíméletlenebbül bánt a csapatokkal, mindhárom burkolatú pálya ontotta magából a meleget, amit tetézett a tét; bejutni az első négy közé.  Kora délutánra ez is eldőlt, a helyosztók között Polgár, Derecske ellen mérkőzik a harmadik, negyedik helyért, míg az első és második hely sorsát Hajdúnánás és Hajdúsámson csapatai döntik el. Egy rövid pihenőt követően, a nap legmelegebb részében, 14 órakor megkezdődött a küzdelem a dobogóra jutásért. A hazaiaknak az utolsó harmadban, a homokos pályán vívott küzdelem utolsó perceiben sikerült egyenlíteniük, ami annyi jelentett, hogy három perces hosszabbítás következett. A plusz időt a polgáriak folyamatos támadásra használva, végül sikeresen rezegtették meg az ellenfél hálóját, elnyerve ezzel a bronzérmet. A döntőt - a megyei labdarúgó tabella ötödik helyén álló - Hajdúsámson csapata nyerte, míg ezüstérem Hajdúnánás csapatáé.
Az ünnepélyes eredményhirdetésen a torna versenybizottsága négy különdíjat is kiosztott: a Fair Play díjat Berettyóújfalu csapata érdemelte ki. A legjobb játékos Csorba Tamás (Polgár) lett, a legjobb kapus címet Katona Gergely (Hajdúsámson) kapta, míg a gólkirályi címet 21 góllal Varga Zsolt (Berettyóújfalu) érdemelte ki.


Fenyves Attila

Képgaléria

Hirdetés

Keresés


ELÜGY

Hirdetés

e-Papír

Hirdetés

SZÜF-Űrlapkitöltés

Hirdetés

Polgár városképek

Polgár város

Hirdetés

ASP Projekt

Hirdetés

Hirdetés

***** Kiemelt honlapok*****
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Események

Cs márc. 28 @14:00 -
KT ülés március 28.

Időjárás - Polgár

www.sex-videos-720p.com

Rádióhallgatás