Ma 2024. július 27., szombat, Olga és Liliána napja van. Holnap Szabolcs és Alina napja lesz.

Kamerák

Hirdetés

LEADER

Hirdetés

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szelektív hulladék

Hirdetés

Látogatók

Ma3
Tegnap127
A héten887
A hónapban5256
Összesen740306

Currently are 447 guests online


VCNT - Visitorcounter

Banner Slider

ÉAOP-3.1.4/A-11-2012

Hirdetés
Címlap Város Köszöntő

Tisztelt Olvasó!

Örülök, hogy megtalálta és érdeklődve böngészi a Web oldalunkat.
Az önkormányzat nevében köszöntöm Önt a nagy múltú tiszamenti település -Polgár város honlapján.
 
 
Az M3-as autópálya, Magyarországot kelet-nyugat irányban átszelő legfontosabb útvonala, melynek Polgár városa olyan egyedülálló földrajzi helyszíne, amely a közelmúltig kevésbé kiaknázott gazdasági, kulturális és idegenforgalmi potenciált rejtett magában. Ez a város napjainkra az autópályák találkozási pontjaként és a keleti régió kapujaként méltán került a befektetők és a beruházni szándékozók érdeklődésének a középpontjába. Ma gazdasági pezsgés jellemzi a várost, amely szerencsésen párosult az itt élő embereket megújulás és fejlődés iránti igényeivel.
Reményeink szerint a megújított honlap is hozzájárul ahhoz, hogy országszerte, a határainkon túl is, talán hamarosan a világ bármely pontjáról ismertebbé és elérhetővé váljon ez a fejlődőképes kisváros. A modern kommunikációs technológia lehetővé teszi számunkra, hogy egyre többet tudunk bemutatni városunk múltjáról, jelenéről és megismertethetjük másokkal is a jövőről szóló elképzeléseinket. Az információt közös erőforrásnak tekintjük, mely a társadalmi - gazdasági jelentőségén túl a nyitottság, a nyilvánosság, a partnerség és a fejlődés legfontosabb biztosítéka.

Célunk, hogy Polgár Város Honlapja hiteles, naprakész információkat juttasson el a polgárokhoz a város közügyeiről, az Önkormányzat által működtetett intézményekről, a civil szervezetekről, a turisztikai lehetőségekről, a gazdasági vállalkozásokról és más a város életében fontos ügyekről. Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet új eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, amely alapján a vélemények, javaslatok, esetleges kritikai észrevételek megfelelő visszacsatolását jelentenék az önkormányzati munkának.

A város vezetése, és lakossága barátsággal vár mindenkit, aki kíváncsi e gyönyörű tájra, a polgáriak hagyományaira vagy térség gazdasági lehetőségeire. Hívjuk a turistákat az érintetlen parkerdővel körülvett gyógyvizű Strandfürdőbe. A gazdasági megfontolásból hozzánk érkezőknek pedig, a 60 hektárnyi összterületű Polgári Ipari Parkot valamint a mintegy 25 hektáros Outlet-Center Kereskedelmi és szolgáltató központot ajánljuk a figyelmébe.

Bízom abban, hogy honlapunkat böngészve sikerül felkeltenem érdeklődését városunk iránt, és rövidesen Önt is vendégül láthatjuk Polgáron.

 

Üdvözlettel:

Tóth József
polgármester

Hirdetés

Keresés


ELÜGY

Hirdetés

e-Papír

Hirdetés

SZÜF-Űrlapkitöltés

Hirdetés

Polgár városképek

Polgár város

Hirdetés

ASP Projekt

Hirdetés

Hirdetés

***** Kiemelt honlapok*****
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eseménynaptár

Július 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Események

Cs jún. 27 @14:00 -
KT ülés június 27.

Időjárás - Polgár

www.sex-videos-720p.com

Rádióhallgatás