Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Kamerák

Hirdetés

LEADER

Hirdetés

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szelektív hulladék

Hirdetés

Látogatók

Ma29
Tegnap331
A héten360
A hónapban3305
Összesen711110

Currently are 44 guests online


VCNT - Visitorcounter

Banner Slider

ÉAOP-3.1.4/A-11-2012

Hirdetés
Címlap Város Köszöntő

Tisztelt Olvasó!

Örülök, hogy megtalálta és érdeklődve böngészi a Web oldalunkat.
Az önkormányzat nevében köszöntöm Önt a nagy múltú tiszamenti település -Polgár város honlapján.
 
 
Az M3-as autópálya, Magyarországot kelet-nyugat irányban átszelő legfontosabb útvonala, melynek Polgár városa olyan egyedülálló földrajzi helyszíne, amely a közelmúltig kevésbé kiaknázott gazdasági, kulturális és idegenforgalmi potenciált rejtett magában. Ez a város napjainkra az autópályák találkozási pontjaként és a keleti régió kapujaként méltán került a befektetők és a beruházni szándékozók érdeklődésének a középpontjába. Ma gazdasági pezsgés jellemzi a várost, amely szerencsésen párosult az itt élő embereket megújulás és fejlődés iránti igényeivel.
Reményeink szerint a megújított honlap is hozzájárul ahhoz, hogy országszerte, a határainkon túl is, talán hamarosan a világ bármely pontjáról ismertebbé és elérhetővé váljon ez a fejlődőképes kisváros. A modern kommunikációs technológia lehetővé teszi számunkra, hogy egyre többet tudunk bemutatni városunk múltjáról, jelenéről és megismertethetjük másokkal is a jövőről szóló elképzeléseinket. Az információt közös erőforrásnak tekintjük, mely a társadalmi - gazdasági jelentőségén túl a nyitottság, a nyilvánosság, a partnerség és a fejlődés legfontosabb biztosítéka.

Célunk, hogy Polgár Város Honlapja hiteles, naprakész információkat juttasson el a polgárokhoz a város közügyeiről, az Önkormányzat által működtetett intézményekről, a civil szervezetekről, a turisztikai lehetőségekről, a gazdasági vállalkozásokról és más a város életében fontos ügyekről. Szeretnénk, ha honlapunk a helyi közélet új eszközeként interaktív kapcsolatot jelentene a hétköznapokban, amely alapján a vélemények, javaslatok, esetleges kritikai észrevételek megfelelő visszacsatolását jelentenék az önkormányzati munkának.

A város vezetése, és lakossága barátsággal vár mindenkit, aki kíváncsi e gyönyörű tájra, a polgáriak hagyományaira vagy térség gazdasági lehetőségeire. Hívjuk a turistákat az érintetlen parkerdővel körülvett gyógyvizű Strandfürdőbe. A gazdasági megfontolásból hozzánk érkezőknek pedig, a 60 hektárnyi összterületű Polgári Ipari Parkot valamint a mintegy 25 hektáros Outlet-Center Kereskedelmi és szolgáltató központot ajánljuk a figyelmébe.

Bízom abban, hogy honlapunkat böngészve sikerül felkeltenem érdeklődését városunk iránt, és rövidesen Önt is vendégül láthatjuk Polgáron.

 

Üdvözlettel:

Tóth József
polgármester

Hirdetés

Keresés


ELÜGY

Hirdetés

e-Papír

Hirdetés

SZÜF-Űrlapkitöltés

Hirdetés

Polgár városképek

Polgár város

Hirdetés

ASP Projekt

Hirdetés

Hirdetés

***** Kiemelt honlapok*****
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Események

Nincsenek események

Időjárás - Polgár

www.sex-videos-720p.com

Rádióhallgatás