Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Kamerák

Hirdetés

LEADER

Hirdetés

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szelektív hulladék

Hirdetés

Látogatók

Ma102
Tegnap228
A héten793
A hónapban5068
Összesen712873

Currently are 143 guests online


VCNT - Visitorcounter

Banner Slider

ÉAOP-3.1.4/A-11-2012

Hirdetés
Címlap

Tájékoztató

Tisztelt Felhasználók!

Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy településükön a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal végzése alapján a közműves ivóvíz-ellátással és szennyvíz-elvezetéssel összefüggő szolgáltatói feladatokat 2023. január 1. napjától az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. (ÉRV Zrt.) látja el.

A szolgáltatás díját az illetékes Hatóság határozza meg, a szolgáltató-váltással nem változik.

bővebben >>

 

Az eddiginél is intenzívebb toborzást folytat a Magyar Honvédség

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programnak köszönhetően nagyszabású fejlesztések valósulnak meg, melynek eredményeként a teljes haderő megújul. 

Stabil munkalehetőség, kiemelt bérezés

Az eddiginél is intenzívebb toborzást folytat a Magyar Honvédség. A következő időszakban több ezer embernek kínálnak kiszámítható, változatos életpályát a régióban is. Nagy Zoltán alezredes, a 2. Hadkiegészítő és Toborzó Központ parancsnoka elmondta: a debreceni MH 5. Bocskai István Lövészdandár és MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred, valamint a nyíregyházi székhelyű MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred állományába is keresik az elhivatott jelentkezőket.

– Akiknek nincs munkájuk vagy munkahelyet váltanának, a szerződéses katonai szolgálatot választhatják. Nem csak diplomás vagy érettségivel rendelkező jelentkezőket keresünk, általános iskolai végzettséggel is lehetőség van bekerülni. Szakmunkásokat, raktárosokat, ápolókat, informatikusokat, mérnököket és jogászokat is várunk, számos más foglalkozás képviselői mellett – hangsúlyozta az alezredes. A honvédség az otthonuktól távol szolgálatot vállalóknak szállást biztosít, vagy támogatják a munkába járást és a lakhatást.

A toborzó teljes szövege:

A tájékoztatáshoz további képek érhetőek el az alábbi linken:

https://drive.google.com/drive/folders/1wAhVWfDqWELAF5fSrsEBQ4YSYbI1mOGF?usp=share_link

 

Hideg és fagyveszély, szigeteljék a vízmérő aknákat és a fedlapokat

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. felhívja Tisztelt Felhasználói figyelmét, hogy cselekedjenek időben, és kerüljék el a hideg hatására bekövetkező vízmérő-meghibásodás helyreállításának, illetve a vízelfolyás miatt jelentkező, magasabb vízdíjszámlának a költségeit. A hatályos jogszabályok szerint ugyanis az elfolyt vizet, a mérőcsere költségeit, valamint a vízmérőt a felhasználóknak kell megfizetnie, mivel a törvény előírja, hogy kötelesek a vízmérő fagy elleni, megfelelő védelméről gondoskodni.

Bővebben...

Tisztelt Lakosok!

2022. szeptember 10-től a jegyzők adnak ki hatósági bizonyítványt a lakás rendeltetési egységek számáról, ahhoz, hogy a lakossági fogyasztó jogszerűen vegyen igénybe kedvezménnyel elszámolt földgáz mennyiséget.

bővebben ->>

„kérelem kedvezménnyel elszámolt földgáz igénybevételére” nyomtatvány ->>

 

 

 

Tisztelt Felhasználók!


Bizonyára Önök is tapasztalják, hogy az elmúlt évek éghajlatváltozása következtében Magyarországon egyre szárazabbak a tavaszi, nyári hónapok és egyre jellemzőbbek a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű esőzések, melyek komoly problémákat okoznak térségünkben. A rövid idő alatt lehullott, intenzív csapadékot a közterületeken található nyílt, illetve zárt elvezető rendszerek képtelenek egyszerre elvezetni, azonban ezúton is kérjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy
az esőzések után NE A SZENNYVÍZCSATORNÁBA vezessék
a megnövekedett mennyiségű csapadékvizet, mert:

Bővebben...

További cikkeink...
Hirdetés

Keresés


ELÜGY

Hirdetés

e-Papír

Hirdetés

SZÜF-Űrlapkitöltés

Hirdetés

Polgár városképek

Polgár város

Hirdetés

ASP Projekt

Hirdetés

Hirdetés

***** Kiemelt honlapok*****
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Események

Cs márc. 28 @14:00 -
KT ülés március 28.

Időjárás - Polgár

www.sex-videos-720p.com

Rádióhallgatás